SME

Nedeľa, 7. jún, 2020 | Meniny má RóbertKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Čo sa v názore na zdravú výživu nezmení ani za ďalších tridsať rokov (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť

 

všetko OK, akurát tých 10 000 krokov nebolo nikdy nejako dokázaných, že to je to orechové, ale určite lepšie 10tis krokov ako nič.
 

akože, akože...

vedecky nedokázaných, ale umelecky áno:
https://www.youtube.com/watch?...
 

čítal som...

6e tých 10 000 krokov bol marektingový slogan na prvé smart hodinky - teda skôr krokomery resp nejaké aplikácie - nepamätám si presne. Šlo o japonskú firmu. Marketing sa tak podaril že sa tých 10 000 krokov vzalo ako fakt. Škoda že si nepamätám detaily.
 

suhlas

tych 10 000 krokov, bol slogan na japonsky krokomer, slo o to, ze znaky 10 000 a, myslim, kracania boli podobne, tak to nejak vyuzili... nie je to dokazane, ale presne, ako pisu vyssie, pre ludi v sedavych zamestnaniach lepsie nez nic. WHO myslim hovori o hodine sviznej chodze denne ako o vhodnom dennom cieli a k tomu niekolkokrat do tyzdna este dalsiu telesnu aktivitu, celkovo asi 3-5 hodin za tyzden.
 
Hodnoť

Poviem môjmu dedovi,

eskimákovi, o tej stredomorskej strave.
 

 

V globalizacii, ktora vsade zuri? Ziadny problem.
 

Mal by zacat konecne

pred iglu pestovat paradajky a brokolicu.
 

 

Koniec januara a na juhu skandinavie este nenapadal sneh a teploty su tesne nad nulou a pod nulou. Na rozdiel od bulharska, rumunska...kde sneh je alebo svk kde mate aspon lad. Takze to nebude tak absurdne ;)
 
Hodnoť

 

Pan expert so svojimi radami asi nemusel vyzit zo slovenskej vyplaty...
 
Hodnoť

 

Pekne rady, ale... olivovy olej je bohaty na kalorie, staci 2,5 deci a clovek ma dostatok energie na cely den. Ryby su zase bohate na ortut. Ortut je tazky kov, z nej sa nabera na vahe najrychlejsie, hehe.

Ale prekvapilo ma, ze nespomenul jogurt.
 

 

spomenul živé mliečne bakteriálne kultúry.
 

 

Este mi povedz, co ma 90% kelimkov v regali hypermarketu spolocne so Zivymi mliecnymi bakterialnymi kulturami?? Napriklad zlozenie: srvatka, guarova a xantanova guma, aspartam, farbivo, umela aroma...
 

 

Preto povedal živé mliečne bakteriálne kultúry.
Naozajstný jogurt, kefír, acidofilné, nepasterizovanä bryndza, atď.
Nie výtvory marketingových oddelení nadnárodných koncernov.
 


Už ste čítali?