Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Ako vznikli reštaurácie „all you can eat“ (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

podaktorí

si takýto koncept spravili zo štátneho rozpočtu.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Obyčajný marketing. Majú dobre spočítané, že v priemere toho ľudia zas tak veľa neskonzumujú aj keď sa nájdu jednotlivci s enormným apetítom. Otázkou je, či tento koncept a prípadné prepchávanie sa je v záujme zdravia alebo je to len prachsprostý biznis.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Počuj taraj,

Skús uviesť niečo čo robíš ty v prospech zdravia niekoho iného?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

OMG...Kazda restauracia je business, ty expert. Aj v “all U can eat” sa mozes najest zdravo ak chces. Naco by niekto otvaral restauraciu, keby nemal zisk?? Ja mam najradsej sunday brunch tu u nas. Je to all U can eat a este aj unlimited champagne. A ver tomu ze sa najdu aj taki, co si to sampanske nedaju, alebo vypiju jeden pohar.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Fo Rest

Kalinaka a Pociatka boli takmer vzdy v strate.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

A teraz to preloz,

Ja mam 2 semestre angliny ,ale nicomu som nepochopil..
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Netrap sa, uroven vyucby Anglictiny na VS je na SK stale vacsinou velmi slaba. Som si isty, ze po 2 semestroch nemozes chapat. Treba sa ist ucit do anglicky hovoriacej krajiny a za 2tyzdne sa naucis viac ako tu za 2 semestre.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Suhlas..

No dobre ,vies anglicky,vies aj ziarovku vymenit?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Viem, uplne sam. Aj navarit viem:)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Ak si chlap,

Mas moj obdiv,ak si zena tak sa nauc ze sa nesmies chvalit so samozrejmostami...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

hm

vymenit ziarovku uz ucia na vs? to je dost vyrazny pokrok...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

.....

Uz som take videl aj v ba. Cena bola aj myslim ze 14eur. Aj tak nic pre mna. Mna casto zasyti aj menucko za 6. Verim ze je to presne o tom ze tam jedia na jednej strane stravnici ako ja a na strane druhej taki co zjedia viac. Vysledok je rovnovaha
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Tento koncept nie je o tom, aby sa clovek nazral na 2 tyzdne dopredu, ale aby mal vacsi vyber. Okrem toho je obsluzenie zakaznika rychlejsie (skor vypadne) a namiesto casnikov, ktori budu 4+x chodit k jednemu stolu staci casnik na napoje a zbierac riadu. Aj ked su all you can eat restiky, kde casnik donesie vybrane jedlo.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Presne tak

Mam rad cinske bufety a nikdy som si nedal viac nez dva taniere. Nieje to o mnozstve ale o vybere. Ak zakaznik skonzumuje dva taniere, restika je stale slusne ziskova. Pri troch je na nule a az pri 4 tanieroch zacina byt v strate. Ale ktory zakaznik si da na posedenie 4 taniere? Su samozrejme vynimky a poznam typka ktory po 11 tanieroch skoro zomrel ale priemer je stale max. na dvoch tanieroch.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Už ste čítali?