Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Šéfkuchár: Na Slovensku stále víťazí rezeň (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

Iste nielen na Slovensku víťazí rezeň

Naisto v Rakúsku od Bergu po Bregenz. Iste nemajú z toho mindráky, ale dobrý biznis. Aj keď je to tam takmer najlacnejšie jedlo.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

No...

Skor by som povedal ze sa netreba odtrhat od reality. Pocas beznych dni si velmi malo ludi chodi uzivat kulinarke umenie a zdobene taniere na pol ci hodinovej obednej prestavke. Tiez si malokto /aj keby mali vsetci priemerny SVK plat / moze dovolit 20 obedov mesacne za 5-7 eur. Za seba tvrdim, ze pocas obeda sa chcem rychlo /koli limitu obednej prestavky/, dobre /takze najhorsie na trojku/ najest a ci bola ovecka ktorej bryndzu mam na tanieri podojena miestnym bacom, pritom ako hrala jeho druzka na fujare alebo nie, priliz neriesim.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Ak stojí menu tak 3,50€, tak je uvarene zo surovín nakúpených tak za max 1€, potom ešte réžia... Čiže určite dobrý a chutný obed.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Hygiena je ďalší veľký problém v tomto štáte, viac by som sa nerád rozširoval.
...a preco sa panko okuna pomenovat problem, ked vie, ako to su realne chodi?...bolo by vysvetlit tejto sedlaci ako to tu realne funguje...!!!
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Hygiena je na slovensku pápežskejšia ako pápež, všetkému rozumie lepšie ako tí, ktorých to živí. Mentoruje, buzeruje. V dôsledku toho nikto nechová, lebo poľské mäso z Tesca je kóšer, odo mňa nie. Kto by tu staval bitúnok? pre koho? A za akých podmienok hygieny? Hygienu netrápi ako sa mäso vychová a zabije v Poľsku, hlavne že vieš nákup podložiť štítkom a faktúrou. Isť na ranný trh nakúpiť od Komárňanca čerstú zeleninu? Zabudni, z Jednoty je kóšer, od neho nie. Produkujem zemiaky zo slovenského šlachtenia, z vysokých stupňov množenia, pestované ekologicky. Ale ty ich v reštike neochutnáš. Nedá sa, lebo hygienici, viete ....
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ty si to pomenoval presne a trefne, aj na toto som mieril...toto mohlo byt rovno zverejnene v clanku...!!!
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Daj niečo

na vysvetlenie čo je to "sedlač" ? Neviem prečo si myslím že sedliaci, na Záhorí volaní sedláci, sa stravovali najzdravšie. Zo svojej vlastnej bio produkcie. Bezpochyby od Bergu na západ to je tak do dnes. U nás ste sedlákov vykynožili pred 65 rokmi tak futrujte družstevné.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

" Bol by som veľmi rád, keby sa ľudia naučili viac investovať do svojho tela, tráviaceho traktu a tým vo finále do svojho mozgu."

Genialne, toto treba vytesat do kamena a pravidelne si to opakovat ako mantru
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Už ste čítali?