Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Legendárne hračkárstvo prišlo do Prahy. Nakuknite do jeho zákulisia (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

takže

ďalšie čínske hračkárstvo :-)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

20 hodin denne 8))

po otvoreni uz budu pracovat len 19 hodin denne.
Londynska matka velmi dba na procesy a ako pravi Anglicania su urcite konzervativni, a tak si zabudli vsimnut, ze od ich zalozenia, bolo medzicasom v roku 1807 otroctvo zrusene.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

veď je to čínska firma, nie anglická :-)

P. Čmelík a jeho obchodný partner Pavel Zavadil zo spoločnosti Inexad priniesli ikonickú značku do strednej Európy vďaka exkluzívnej franchisingovej licencii, ktorú od - dnes už čínskej siete - dostali.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

god save our gracious biz.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Preto Angličania hromadne emigruju do Česka A na Slovensko, aby mohli pracovať V ľudských pomienkach.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Zaujimalo by ma,

ci autorka platila z tejto reklamnej cesty dane z nepenazneho plnenia ako zdravotnicki pracovnici z odbornych podujati (ako jedini v SR).
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

to je ale gyc

ved je to otrasne
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Bisťu...

Odporné anglosaské hračky, preto sú kolonialisti také svine, lebo ani detstvo nemali normálne. V Anglicku nie je žiadna tradícia hračiek, ba dokonca ani kuchyne, okrem fisch and chips nemajú nič čo by sa dalo jesť, čo preboha jedli tie tisícročia?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Napriklad

Beef Wellington, Roast dinners, fry up, meat pies, fish pies, mince pies, all the sea food, oysters - vola kedy volba chudobnych ... Eton mess, any flavour fools etc ... Etc....
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

to my sme iní, že?

okrem krumplí a kapusty sme čo jedli? Pár dní po zabíjačke trochu mäsa, klobás a jaterníc (aj to sme sa naučili od Nemcov) a inak len rôzne kaše a cestoviny, trochu vylepšené slaninkou.
Dva roky som žil v tých hrozných anglosaských krajinách a vždy, keď som išiel do reštiky tak som si pochutnal na niečom inom. U nás je vrcholom ponuky kus morčacích pŕs uvarený v bezfarebnej omáčke, na ňom polovica broskyne prikrytá plátkom syra, k tomu kôpka ryže, kôpka hranolkov rozmočená v tej omáčke a kôpka čalamády, takisto drbnutá do omáčky. Meno to má nejaké z krištáľovej gule, napr. Liptovský plátok, alebo Jánošíková kapsa ak ide o drevenicu alebo Gordon blue, NewYorkTurkey ak sa tvári akože svetovo. Ale je to stále len skur***á morčacina.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Nie uplne najhoršie, iba cudzie

To akože v Prahe nemajú vlastné tradície že musia importovať cudzie ?
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Už ste čítali?